Kontor belysning

Godt og riktig lys på et kontor er en svært viktig del av å skape et godt arbeids miljø og god produktivitet. Lys er ikke bare viktig for å kunne se godt, det påvirker også hvordan vi føler oss.

Ved hjelp av svært effektive armaturer og lyskilder kan du redusere energiforbruket. Dette sparer både penger og reduserer CO2-utslippene. Vi har mange smarte løsninger:

Butikk belysning

I detaljhandelen er det viktig med en god shopping opplevelse, der kunden føler seg komfortabel. Riktig og godt lys har en direkte innvirkning på salget.

Ved hjelp av svært effektive armaturer og lyskilder kan du redusere energiforbruket. Dette sparer både penger og reduserer CO2-utslippene.

Vi har har mange smarte løsninger

Næringslokaler og Industri belysning

Det er ofte veldig krevende forhold på industriarbeidsplasser og takhøyden er vanligvis høy som setter ekstra krav til belysning. Dette gjør det ekstra viktig at levetiden på lyskilden er lang samt at lyskilden krever lite eller ingen vedlikehold da dette kan være vanskelig på slike områder. Det kan ofte være mye støv og fuktighet her, noe som også krever ekstra fra lyskilden og at den er slite sterk. Har man et godt lys anlegg og riktig lys samt alle de sikkerhetsmessige aspektene er riktige oppnår man høyere produktivitet og bedre trivsel på arbeidsplassen. 

Ved hjelp av svært effektive armaturer og lyskilder kan du redusere energiforbruket. Dette sparer både penger og reduserer CO2-utslippene.

Vi har mange smarte løsninger

KONTAKT OSS FOR UFORPLIKTENDE BEFARING

Green Light AS, Lilleakerveien 31, 0283 Olso, Norway. +4721390439